MIDDLE EAST

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2136 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Middle East. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 22:32 Altijd lekker. Ook de pizza taco. Nu kip sjaslick
9 jun 2024 om 20:50 Snel en warm afgeleverd
7 jun 2024 om 2:05 Maakt niet uit wat je hier besteld, allemaal heerlijk! De calzone en de kapsalon zijn zeer zeker een aanrader! Personeel is ook erg aardig. Ik kom hier graag!
6 jun 2024 om 20:08 O.a. Durum Middle East extra besteld, deze was aan 1 zijde volledig aangebrand, niet eetbaar. Middle East is zeer slecht telefonisch bereikbaar, 4 keer moeten bellen voordat ik ze kon bereiken. Uiteindelijk weer half uur gewacht op nieuwe durum.
27 mei 2024 om 21:05 Vreselijk! Het zou een half uur, maar dat werd meer dan een uur. Om vervolgens een foute bestelling te krijgen, waardoor we weer een half uur konden wachten.
20 mei 2024 om 21:15 De bestelling kwam 1 uur later dan de afgesproken tijd.
20 mei 2024 om 20:54 Duurde te lang
19 mei 2024 om 21:08 Pizza taco was wel lekker maar er zat wat veel sla op de pizza. En hij was vlig koud.
14 mei 2024 om 10:51 Lekkere pizza Taco en leuke nette bezorging
6 mei 2024 om 9:17 Eten was goed warm en een half uur van te voren geleverd.
5 mei 2024 om 1:07 Het eten was lekker en goed warm petje af voor jullie super
3 mei 2024 om 8:08 De mega kapsalon? Veelste veel kaas, te weinig frieten en te weinig knoflook en totaal geen sla? Ik weet t niet, maar dit kan echt veel beter en ben normaal bij deze tent ook vele male betere kwaliteit gewend! Hopelijk is deze de volgende keer beter!